Termékkategóriák

Nyelvtanfolyamaink

Angol nyelvtanfolyam

ANGOL A2 - ALAPSZINT

ANGOL B1 - KÜSZÖBSZINT

ANGOL B2 - KÖZÉPSZINT

ANGOL C1 - HALADÓ

ANGOL C2 - MESTERFOK

NÉMET A1 - MINIMUMSZINT

NÉMET A2 - ALAPSZINT

NÉMET B1 - KÜSZÖBSZINT

NÉMET B2 - KÖZÉPSZINT

NÉMET C1 - HALADÓ

NÉMET C2 - MESTERFOK

Orosz A0 ➟ A1 kezdőszint

OROSZ A2 - ALAPSZINT

OROSZ B1 - KÜSZÖBSZINT

OROSZ B2 - KÖZÉPSZINT

OROSZ C1 - HALADÓ

OROSZ C2 - MESTERFOK

FRANCIA

FRANCIA A2 - ALAPSZINT

FRANCIA B1 - KÜSZÖBSZINT

FRANCIA B2 - KÖZÉPSZINT

Hungarian course

FRANCIA C1 - HALADÓ

FRANCIA C2 - MESTERFOK

Olasz nyelvtanfolyam

OLASZ A2 - ALAPSZINT

OLASZ B1 - KÜSZÖBSZINT

OLASZ B2 - KÖZÉPSZINT

OLASZ C1 - HALADÓ

OLASZ B2 - MESTERFOK

Orosz nyelvvizsga felkészítő tanfolyam

Orosz szakmai nyelvvizsga felkészítő tanfolyam

Orosz A0 ➟ A1 kezdő szint

Orosz tanfolyam

Magyar nyelv ukrán ajkúaknak

Német nyelvtanfolyam

Spanyol nyelvtanfolyam

  • Nyelviskola Budapesten

ANGOL NYELVTANFOLYAMOK

ONLINE ANGOL: TANULJ A VILÁG BÁRMELY PONTJÁRÓL!

► CSOPORTOS ONLINE ANGOL NYELVTANFOLYAMOK
ÚJ! CSOPORTOS - TANTERMI ONLINE KOMBINÁLT TANFOLYAMOK*

*ha személyesen nem tudsz részt venni valamelyik tantermi órán, online módon is kapcsolódhatsz a csoportodhoz

► EGYÉNI ONLINE ANGOL ÓRÁK


2024.08.31-ig

100 órás online angol nyelvtanfolyam

129 990 Ft helyett 109 990 Ft-tól

INGYENES eredeti tankönyvek;

MINI csoportok (átlag 6 fő);

Angol társalgási klub 

 

ONLINE ANGOL TANFOLYAMOK ADATAI

Nyelvi szintek:

  • Kezdő és újrakezdő;
  • Középhaladó-alapfokú;
  • Haladó-középfokú;
  • Felsőfok

Tankönyvek:

Angol online óráinkon a New English file angol tankönyvsorozatot használjuk, amely az egész világon közismert és pl. a British Council kulturális központ tanfolyamain is ezekből tanulnak a diákok.
Ingyenes: Eredeti tankönyv 
Órarend: délelőtti és délutáni órákban


AKTUÁLIS 100 ÓRÁS ANGOL TANFOLYAMAINK

Tanfolyam szintje Kezdési időpont Órarend Tandíj Státusz
Kezdő intenzív

nyelvtanfolyam

Júl. 01 H, K, Sz, Cs 09.00-12.00 109 990 Ft/ 100 óra JELENTKEZEM
Kezdő félintenzív

nyelvtanfolyam

Szept. 09 H, Sz 18.00-21.00 109 990 Ft/ 100 óra JELENTKEZEM
Haladó

 félintenzív nyelvtanfolyam

Okt. 22 K, Cs 18.00-21.00 109 990 Ft/ 100 óra JELENTKEZEM

 

HOGYAN LEHETSZ A DIÁKUNK?

Ha már tanultál angolt, végezd el a nyelvszintfelmérést.
Küldd be a jelentkezési lapot. Vedd át a tankönyvet az irodánkban.
Válassz megfelelő kezdési dátumú csoportot. Fizesd be az előleget (10 000 Ft) vagy a tanfolyam teljes díját. Máris a diákunk vagy és megkezdheted a tanulást!

 

Angol tanfolyamainkon alkalmazott tankönyvek Angol online szintfelmérő teszt Angol kommunikációs tréning
Az online angol tanfolyamaink résztvevői ingyen kapják az adott kurzushoz tartozó tankönyveket.

A kurzus díjának befizetésétől kezdve a könyv a tiéd - a tanfolyam végén nem kell visszaadnod!

Ha szeretnéd tudni, hogy milyen angol tankönyveket használunk a tanfolyamainkon, kattints IDE!

Ezzel a teszttel A1 szinttől C1 szintig fel tudod mérni angol nyelvtudásodat. A teszt végén pedig neked megfelelő továbbtanulási javaslatokat is kapsz!

A teszt megkezdéséhez kattints IDE!

Minden 100 órás tanfolyamhoz 50 órás ingyenes szóbeli tréning is jár.

A szóbeli tréningek során az angol kultúrával is megismerkedhetsz, s közben a való életben használatos szókapcsolatokra fókuszálhatsz, mely rengeteg magolástól ment meg. TOVÁBB...

C2

MIT JELENTENEK A NYELVI SZINTEK?

C1
B2
B1
A2
A1

A legismertebb nyelvtudás referencia értékeket a Közös Európai Referenciakeret kapcsán ismerjük.

Ezek az A1, A2, B1, B2, C1 és C2-es nyelvi szintre utaló kifejezések, amelyekkel gyakran találkozol, ha például egyetemre jelentkezel, az önéletrajzodat írod vagy beiratkozol egy nyelvi kurzusra. Ezt a rendszert az Európa Tanács dolgozta ki abból a célból, hogy a nyelvtudás szintjét egyértelműen meghatározhatóvá tegye minden európai országban.

Egyébként mi is ezt a besorolást használjuk a tanfolyamainkra jelentkező diákok nyelvtudás szintjeinek megállapításakor.

Ha a beszédkészséget nézzük, így tudjuk bemutatni a szinteket:


I. Alapszintű nyelvhasználó

A1 nyelvtudás = Minimumszint – A tanuló nyelvtudása ezen a szinten elégséges egyszerű kapcsolatteremtéshez, ha a másik beszélő hajlandó lassabban beszélni, és egyszerű szavakat használni, illetve segíteni a mondanivaló megformálását. A1 nyelvi szinten a tanuló a mindennapi teendők kifejezésére szolgáló egyszerűbb kérdéseket fel tudja tenni, lakhelyét és családját, illetve barátait is képes bemutatni rövidebb mondatok segítségével.

A2 nyelvtudás = Alapszint – Begyakorlott szituációkban egyszerű és direkt módon kommunikál hétköznapi dolgokról. Rövid információcsere akkor is megtörténhet, ha a tanuló egyébiránt nem mindent ért az elhangzottakból ahhoz, hogy megszakítás nélkül, aktívan szerepet vállaljon a beszédben. Egyszerű mondatokkal tud beszélni nem csak családjáról, de tanulmányairól, korábbi szakmai tevékenységéről, életkörülményeiről is tud értesíteni. Egy A2 nyelvi szinten lévő tanuló továbbá képes röviden érvelni és bemutatni az elképzeléseit.

II. Önálló nyelvhasználó

B1 nyelvi szint = Küszöbszint – Utazás során felmerülő helyzetekben a legtöbb esetben tud érvényesülni. B1-es nyelvtudással a tanulóhoz közel álló témákról folytatott beszélgetésbe előkészület hiányában is be tud csatlakozni. Tömören, könnyebb nyelvi kifejezésekkel tud beszámolni tervekről, elképzelésekről és célkitűzésekről. Képes kevésbé összetett nyelvi szerkezetekkel megindokolni érveit, megmagyarázni a véleményét.

B2 nyelvi szint = Középszint – Egy anyanyelvi beszélővel is könnyed, folyamatos információcserét tud folytatni. B2-es nyelvtudás esetén a tanuló aktívan belefolyik általa ismert témákról szóló beszélgetésekbe, és meg is tudja indokolni álláspontját. Érthetően és részletekbe menően tudja kommunikálni mondanivalóját a saját érdeklődési körébe tartozó témákban. Képes úgy elemezni egy témakört, hogy részletezi az eltérő opciók előnyeit és hátrányait is.

III. Mesterfokú nyelvhasználó

C1 nyelvi szint = Haladó – Folyamatosan és gördülékenyen fejezi ki önmagát, csak ritkán akad el. A nyelvet könnyedén és hatékonyan tudja használni társadalmi és szakmai kapcsolatokban egyaránt. Gondolatait, véleményét pontosan tudja kifejteni. Érthetően és részletesen képes elmagyarázni dolgokat, más témaköröket is be tud vonni. C1-es nyelvi szint esetén a tanuló képes majdnem kifogástalanul elemezni, és megfelelően lezárni egy gondolatmenetet.

C2 nyelvi szint = Mesterfok – Erőfeszítés nélkül részt tud venni bármilyen beszélgetésben. Bátran használ sajátos kifejezéseket és eltérő nyelvi fordulatokat. Zökkenőmentesen, szépen és árnyaltan tud fogalmazni, az elakadás – ha ritkán mégis megtörténne – észre sem vehető. Érthetően és folyamatosan képes beszélni a nyelvet, stílusát a helyzet szerint alakítja, továbbá logikusan és strukturáltan képes beszélni.

Ebből tehát már láthatod, hogy alapvetően 6 szintet különböztet meg a Közös Európai Referenciakeret (KER), ugyanakkor a két leggyakoribb szint, amelyen nyelvvizsgáznak a nyelvtanulók a B2, illetve a C1-es szint.

A Közös Európai Referenciakerettel kapcsolatosan azonban van egy rendkívül gyakori félreértés, miszerint a B1-es nyelvvizsgára sokan azt hiszik, hogy már középfoknak feleltethető meg. Nos, ez valójában nem igaz, hiszen a következőképpen alakul a nyelvhasználók szintje és az ehhez illesztett KER referenciaszint:

Nyelvvizsga szintek: B1 – Alapfok; B2 – Középfok; C1 – Felsőfok

 

AZ ANGOL ONLINE ÓRÁK A ZOOM PLATFORMON ZAJLANAK

Ez a platform lehetővé teszi az angol nyelv tanulását, ugyanúgy, mint az osztályteremben.
  • a tanár látja az összes diákot;
  • hagyományos tábla helyett - interaktív táblát használ;
  • a tanár hasznos anyagokat, jegyzeteket, videókat, vagy az órákhoz kötődő linkeket oszt meg;
  • szinte bármely okoseszköz segítségével be tudsz csatlakozni az órákra.

HA TUDNI SZERETNÉD, HOGY MILYEN SZINTŰ AZ ANGOL TUDÁSOD


MI A KOMMUNIKÁCIÓS TRÉNING?

Az angol nyelvű kommunikációs tréning nem csupán tanulás, hanem a nyelvgyakorlás különleges formája, élénk, informális atmoszférában. A tréning fő célja a nyelvi akadályok leküzdése, a nyelvtan gyakorlati alkalmazása, az angol élőbeszédben előforduló kifejezések, közmondások és mondások megismerése.

A szóbeli tréning van a valós körülményekhez a legközelebb, mert a diákok az órákon különböző emberekkel kommunikálnak. Az osztályteremben megosztják élettapasztalataikat és aktuális témákról beszélgetnek.

Mindenkinek lehetősége van részt venni olyan tematikus órákon is, amelyek nem csak Nagy-Britannia, hanem más angol nyelvű országok kultúrájáról, hagyományairól is szólnak.

A Gutenberg Intézet tréningjein megismerkedhetsz angol filmekkel és színművészeti alkotásokkal.
A hallgatók improvizálnak, híres szerzők játékát tanulmányozzák, saját alkotásokat készítenek és forgatókönyveket írnak, megtanulják a mesemondás művészetét és különféle nyelvi játékokban vesznek részt.

ANGOL ONLINE OKTATÁS TEMATIKÁJA

► Beginner

 

EZEKET A TANKÖNYVEKET INGYENESEN ADJUK

 


Az online oktatás során nincsenek alacsony létszám hiányában elmaradt tanfolyamok.

Angol online óráinkon a New English file angol tankönyvsorozatot használjuk, amely az egész világon közismert és pl. a British Council kulturális központ tanfolyamain is ezekből tanulnak a diákok.

A diákok egyéni órákat vesznek Zoom alkalmazás segítségivel. Az órákat tartó tanár valós időben látható a képernyőn; az órán a tanár és a diák hallja és látja egymást.

GYAKORI KÉRDÉSEK NYELVTANFOLYAMAINKRÓL

Meddig lehet jelentkezni az adott nyelvtanfolyamra? Mi történik, ha nem tudok részt venni egy órán? Tudom-e pótolni? Mikor kapjuk a tankönyvet?
A nyelvtanfolyam indulása előtt legkésőbb egy héttel várjuk a jelentkezéseket. Ha úgy döntettél, hogy szeretnél részt venni a kurzuson, akkor érdemes minél hamarabb leadni a jelentkezésed, mert lehet, hogy betelik a csoport létszáma. Minden hallgatónknak óra után megküldjük az óra felvételét. Ezen kívül, ha van más azonos szinten futó tanfolyamunk, az órát ott is pótolhatod.


A tankönyvet a tanfolyami díj befizetése után fogod megkapni. Nálunk az eredeti tankönyveket teljesen ingyenesen kapod meg.
Van-e lehetőség részletfizetésre? Csatlakozhatok később is a tanfolyamhoz? Mit jelentenek az A1-C2 nyelvi szintek?
Igen, van lehetőség részletfizetésre. A tandíj első részét egy héttel a tanfolyam megkezdése előtt kell befizetni. A második részt a tanfolyam második felének megkezdése előtt egy héttel. Igen, ez lehetséges. Ebben az esetben felzárkóztató órákat szervezünk neked, hogy elérd a csoportod szintjét. Ezután már együtt haladtok tovább. Mit várható el egy bizonyos szinten álló nyelvtanulótól, miben különböznek a nyelvtudás szintek? Lásd kis összefoglalónkat ITT.

 

JELENTKEZÉSI LAP ANGOL NYELVTANFOLYAMRA

Jelentkező személyes adatai

Vezeték- és keresztnév *:
Telefonszám *:
E-mail cím *:
Melyik tanfolyamra szeretnéd jelentkezni? *:
Hogyan szeretnél tanulni? *:


Fizetési mód *:
Egyéb megjegyzés:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

Itt vagyunk


Cím:

1074 Budapest Erzsébet krt. 40-42, I./3

Nyitvatartás:

Hétfő: 9.00 - 19.00

Kedd: 9.00 - 19.00

Szerda: 9.00 - 19.00

Csütörtök: 9.00 - 19.00

Péntek: 9.00 - 19.00

Szombat, vasárnap: zárva

Telefonszám: +36-70/355-72-25

BKK megállók a közelben

6/4 villamos; 70 troli, 78 troli, 74 troli, 2M, 1M

E-mail cím: iroda@gutenberg-nyelviskola-budapest.hu

 

 

Kapcsolat

Cím: 1074 Budapest Erzsébet krt. 40-42, I./3

Tel: +36-70/355-72-25

gutenberg.intezet.iroda@gmail.com

Web: https://www.gutenberg-nyelviskola-budapest.hu

Hétfő: 9.00 - 19.00

Kedd: 9.00 - 19.00

Szerda: 9.00 - 19.00

Csütörtök: 9.00 - 19.00

Péntek: 9.00 - 19.00

Szombat: Zárva

Vasárnap: Zárva

 

_________________________

Nyilvántartási száma: 57533465

Adószáma: 59490362-1-42

Statisztikai számjel: 59490362-8559-231-01

Megosztás