Kapcsolat

Cím: 1074 Budapest Erzsébet krt. 40-42, I./3

Tel: +36-70/355-72-25

gutenberg.intezet.iroda@gmail.com

Web: https://www.gutenberg-nyelviskola-budapest.hu

Hétfő: 9.00 - 19.00

Kedd: 9.00 - 19.00

Szerda: 9.00 - 19.00

Csütörtök: 9.00 - 19.00

Péntek: 9.00 - 19.00

Szombat: Zárva

Vasárnap: Zárva

 

_________________________

Nyilvántartási száma: 57533465

Adószáma: 59490362-1-42

Statisztikai számjel: 59490362-8559-231-01

Megosztás

FRANCIA FÉLINTENZÍV NYELVTANFOLYAM

► INGYENES eredeti tankönyvek
► MINI csoportok (átlag 6 fő)
► Minden 100 órás tanfolyam után 50 órás INGYENES szóbeli tréning
► Az órákról készült INGYENES videó- vagy hanganyag

 


2023.06.30-ig

100 órás francia nyelvtanfolyamok

109 990 Ft helyett 99 990 Ft-tól

 

Francia félintenzív általános nyelvtanfolyamok Francia intenzív általános nyelvtanfolyamok Francia nyelvvizsga felkészítő nyelvtanfolyamok
Francia félintenzív tanfolyam időtartama: 100 óra, 3 hónapon át, heti 2 alkalommal. Egy alkalom 4 órát jelent.

A tanórák 45 percesek.

Francia intenzív tanfolyam időtartama: 100 óra, 1,5 hónapon át, heti 4 alkalommal. Egy alkalom 4 órát jelent.

A tanórák 45 percesek.

Intézetünkben általános Origo, BME, ECL, TELC, valamint szakmai típusú BGE és Corvinus típusú 100 órás félintenzív nyelvvizsga felkészítő tanfolyamok indulnak.
Francia csoportos vagy egyéni online tanulás Tantermi és online magán francia órák Ingyenes francia online szintfelmérő teszt
Francia online órák csoportosan és egyénileg is elérhetőek. Az órákat a Zoom szoftver segítségével valósítjuk meg, így bármely okos eszközzel be tudsz csatlakozni az órákra. A legjobb választás olyan diákok számára, akik egyéni megközelítést keresnek. A  magántanár figyelme maximálisan a hallgatóra összpontosul, így az oktatás rendszerét szó szerint testre szabhatja. Ezzel a teszttel A1 szinttől C1 szintig fel tudod mérni francia nyelvtudásodat. A teszt végén pedig neked megfelelő továbbtanulási javaslatokat is kapsz!

_________________________________________________________________

AKTUÁLIS 100 ÓRÁS TANTERMI FRANCIA TANFOLYAMAINK

Tanfolyam szintje Kezdési időpont Órarend Tandíj Státusz
Kezdő (A1 - A2) félintenzív Máj. 18 K, Cs 18.00-21.00 99 990 Ft/ 100 óra JELENTKEZEM
Kezdő (A1 - A2) intenzív Jún. 19 H, K, Sz, Cs, P 18.00-21.00 99 990 Ft/ 100 óra JELENTKEZEM
Középfokú (B1 - B2) félintenzív Máj. 25 K, Cs 18.00-21.00 99 990 Ft/ 100 óra JELENTKEZEM
Középfokú (B1 - B2) intenzív Jún. 26 H, K, Sz, Cs, P 18.00-21.00 99 990 Ft/ 100 óra JELENTKEZEM
Középfokú általános nyelvvizsga felkészítő Ápr. 26 Sz, P 18.00-21.00 109 990 Ft/ 100 óra JELENTKEZEM
Középfokú szakmai nyelvvizsga felkészítő Ápr. 26 Sz, P 18.00-21.00 109 990 Ft/ 100 óra JELENTKEZEM

FRANCIA NYELVVIZSGA FELKÉSZÍTŐ TANFOLYAMOK

Magyarországon jelenleg franciából B1 (alap), B2 (közép), C1 (felső) szinten lehet vizsgázni. A Gutenberg Intézetben nem csak magyarországi államilag elismert francia nyelvvizsgákra lehet felkészülni, de a nemzetközi DELF és DALF francia nyelvvizsgára is. RÉSZLETESEBBEN...

Akkreditált nyelvvizsgarendszerek, ahol francia nyelvvizsgát lehet tenni:

Francia általános nyelvvizsga:


Francia szaknyelvi vizsga:

A DELF A1, A2, B1, B2 és a DALF C1, C2 a Francia Oktatási Minisztérium nemzetközi nyelvvizsgája, amelyek közül a DELF B1, B2, és DALF C1 a Magyar Oktatási Hivatal Nyelvvizsgáztatási Központjánál honosítható alap-, közép- illetve felsőfokú nyelvvizsga.

Minden vizsgatípus 4 részből áll, 4 kompetenciát mér: beszédértés, olvasott szöveg értése, íráskészség, kommunikációs készség. A vizsga akkor sikeres, ha a vizsgázó az elérhető maximális 100 pontból legalább 50 pontot, vizsgarészenként az elérhető 25 pontból legalább 5 pontot  szerez.
DeLF/ DALF vizsganaptár

 

MI A KOMMUNIKÁCIÓS TRÉNING?

A francia nyelvtanulás során mindenki elérkezik ahhoz a pillanathoz, amikor már össze tud állítani mondatokat, és elég sokat megért egy beszélgetésből, de még nem képes folyékonyan kommunikálni. Ennél a résznél az ember gyakran feladja, de ha mégis túljut rajta, akkor már a sikerélményekkel teli társalgási szintre jút, ahol a francia nyelv használata már könnyűvé válik, és igazi felüdülést nyújt. Ezt az egyedi élvezetet mindenkinek érdemes kipróbálnia, aki francia nyelvet tanul!
A francia nyelvű kommunikációs tréning nem csupán tanulás, hanem a nyelvgyakorlás különleges formája, élénk, informális atmoszférában. A tréning fő célja a nyelvi akadályok leküzdése, a nyelvtan gyakorlati alkalmazása, a francia élőbeszédben előforduló kifejezések, közmondások és mondások megismerése.
A francia nyelvtanulás során az egyik legfontosabb probléma az, hogy a nyelvtanfolyam elvégzése után itthon nincs lehetőség a megtanult nyelv használatára. Így a szerzett tudás elavul, elfelejtődik. Ha részt veszel kommunikációs tréningünkön, segítünk fenntartani, sőt fejleszteni francia nyelvtudásod. A szóbeli tréning nagyon közel áll a valós körülményekhez, mert a diákok az órákon nemcsak csoporttársaikkal, hanem különböző emberekkel, anyanyelvükön beszélőkkel is kommunikálnak. Az osztályteremben megosztják élettapasztalataikat és aktuális témákról beszélgetnek.
francia szóbeli tréning jó lehetőséget nyújt arra is, hogy többet megtudj a francia kultúra sajátosságairól. Mindenkinek lehetősége van részt venni olyan tematikus órákon is, amelyek nem csak Franciaország, hanem más francia nyelvű országok kultúrájáról, hagyományairól szólnak.
A Gutenberg Intézet tréningjein megismerkedhetsz francia filmekkel és színművészeti alkotásokkal is.
A hallgatók improvizálnak, híres szerzők játékát tanulmányozzák, saját alkotásokat készítenek és forgatókönyveket írnak, megtanulják a mesemondás művészetét és különféle nyelvi játékokban vesznek részt.

FRANCIA ONLINE. TANULJ BÁRHONNAN A VILÁGON!

A francia online tanulás azoknak ajánlott, akik valamilyen oknál fogva személyesen nem tudnak részt venni az órákon.

A Gutenberg Intézetben online tanulni kis csoportokban vagy egyénileg lehet. Sőt, kombinált tantermi/ online képzés is lehetséges. Ez azt jelenti, hogy ha valamelyik oktatási napon nincs lehetőséged eljönni, online vehetsz részt az órán.

A francia online órákat a Zoom program segítségével valósítjuk meg.

A Zoom-mal egy egyszerű linken keresztül azonnal és kényelmesen csatlakozhatsz a virtuális tanteremhez asztali számítógépről, laptopról vagy akár mobilról is. Az online órához való csatlakozáshoz regisztráció nem szükséges, csak a tanárod által küldött hivatkozás kell hozzá. RÉSZLETESEBBEN...

HA TUDNI SZERETNÉD, HOGY MILYEN SZINTŰ A FRANCIA TUDÁSOD

EZEKET A TANKÖNYVEKET INGYENESEN ADJUK

Az Alter Ego tankönyvsorozat francia anyanyelvi szerzők és a Hachette kiadó munkája. Szókincse, kifejezéskészlete kiemelkedően gazdag. Az Alter Ego ötkötetes sorozat kifejezetten A1 - C1 szintű francia tanfolyamokhoz készült. Jelenleg az Alter Ego a legnépszerűbb, legdivatosabb francia tankönyv, amely érdekes, változatos és kommunikatív stílust képvisel és a Francia kulturális központ tanfolyamain is ezekből tanulnak a diákok.

A kiváló tankönyvek mellett francia nyelvű rajzfilmeket, videókat, interaktív játékokat, újságokat, könyveket és sok minden mást is használunk, hogy óráink élénkek, jó hangulatúak és mozgalmasak legyenek. Le az unalommal!

EGYÉNI FRANCIA NYELVTANFOLYAMOK

Nyelvi szint:
  • kezdő/ újrakezdő (A1 - A2);
  • középhaladó-alapfokú (A2-B1);
  • haladó-középfokú (B1-B2);
  • felsőfok (B2-C1);
  • anyanyelvi szint (C1-C2)
Órarend:

Képzés intenzitása:

Egy tanóra:

egyedi, megállapodás szerint

egyedi

45 perc

Egyéni képzés (1 fő)

Az egyéni képzés előnye, hogy a képzésben részt vevő hallgató saját időbeosztása és egyéni képességei szerint tud haladni. Az óra alatt a tanár figyelme kizárólag a diákra koncentrálódik.

Páros óra (2 fő)

Ha nem szeretsz egyedül tanulni, gyere el pároddal, barátoddal vagy tesóddal és vegyetek részt páros órákon! Ilyenkor a pár tagjai határozzák meg az időbeosztást és az órák intenzitását.

EGYÉNI KÉPZÉSRŐL RÉSZLETESEBBEN...

GYAKORI KÉRDÉSEK NYELVTANFOLYAMAINKRÓL

Meddig lehet jelentkezni az adott nyelvtanfolyamra? Mi történik, ha nem tudok részt venni egy órán? Tudom-e pótolni? Mikor kapjuk a tankönyvet?
A nyelvtanfolyam indulása előtt legkésőbb egy héttel várjuk a jelentkezéseket. Ha úgy döntettél, hogy szeretnél részt venni a kurzuson, akkor érdemes minél hamarabb leadni a jelentkezésed, mert lehet, hogy betelik a csoport létszáma. Minden hallgatónknak óra után megküldjük az óra felvételét. Ezen kívül, ha van más azonos szinten futó tanfolyamunk, az órát ott is pótolhatod.


A tankönyvet a tanfolyami díj befizetése után fogod megkapni. Nálunk az eredeti tankönyveket teljesen ingyenesen kapod meg.
Van-e lehetőség részletfizetésre? Csatlakozhatok később is a tanfolyamhoz? Mit jelentenek az A1-C2 nyelvi szintek?
Igen, van lehetőség részletfizetésre. A tandíj első részét egy héttel a tanfolyam megkezdése előtt kell befizetni. A második részt a tanfolyam második felének megkezdése előtt egy héttel. Igen, ez lehetséges. Ebben az esetben felzárkóztató órákat szervezünk neked, hogy elérd a csoportod szintjét. Ezután már együtt haladtok tovább. Mi várható el egy bizonyos szinten álló nyelvtanulótól, miben különböznek a nyelvtudás szintek? Lásd kis összefoglalónkat ITT.

 

JELENTKEZÉSI LAP FRANCIA NYELVTANFOLYAMRA

Jelentkező személyes adatai

Vezeték- és keresztnév *:
Lakcím *:
Telefonszám *:
E-mail cím *:
Melyik tanfolyamra szeretnéd jelentkezni? *: *:
Hogyan szeretnél tanulni? *:


Fizetési mód *:
Egyéb megjegyzés:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

Itt vagyunk


Cím:

1074 Budapest Erzsébet krt. 40-42, I./3

Nyitvatartás:

Hétfő: 9.00 - 19.00

Kedd: 9.00 - 19.00

Szerda: 9.00 - 19.00

Csütörtök: 9.00 - 19.00

Péntek: 9.00 - 19.00

Szombat, vasárnap: zárva

Telefonszám: +36-70/355-72-25

BKK megállók a közelben

6/4 villamos; 70 troli, 78 troli, 74 troli, 2M, 1M

E-mail cím: iroda@gutenberg-nyelviskola-budapest.hu