Kapcsolat

Cím: 1074 Budapest Erzsébet krt. 40-42, I./3

Tel: +36-70/355-72-25

gutenberg.intezet.iroda@gmail.com

Web: https://www.gutenberg-nyelviskola-budapest.hu

Hétfő: 9.00 - 19.00

Kedd: 9.00 - 19.00

Szerda: 9.00 - 19.00

Csütörtök: 9.00 - 19.00

Péntek: 9.00 - 19.00

Szombat: Zárva

Vasárnap: Zárva

 

_________________________

Nyilvántartási száma: 57533465

Adószáma: 59490362-1-42

Statisztikai számjel: 59490362-8559-231-01

Megosztás

ANGOL NYELVTANFOLYAMOK BUDAPESTEN

INGYENES eredeti tankönyvek
MINI csoportok (átlag 6 fő)
► Angol nyelvű társalgási klub
► Az órákról készült INGYENES videó- vagy hanganyag

 


2024.08.31-ig

100 órás angol nyelvtanfolyamok

129 990 Ft helyett 109 990 Ft-tól

 

Angol félintenzív általános  nyelvtanfolyamok Angol intenzív általános  nyelvtanfolyamok Angol nyelvvizsga felkészítő  nyelvtanfolyamok
Angol félintenzív tanfolyam időtartama: 100 óra, 3 hónapon át, heti 2 alkalommal. Egy alkalom 4 tanórát jelent.

A tanórák 45 percesek.

Angol intenzív tanfolyam időtartama: 100 óra, 1,5 hónapon át, heti 4 alkalommal. Egy alkalom 4 tanórát jelent.

A tanórák 45 percesek.

Intézetünkben általános Origo, BME, ECL, TELC, valamint szakmai BGE és Corvinus típusú 100 órás félintenzív nyelvvizsga felkészítő tanfolyamok indulnak.
Angol csoportos vagy egyéni online tanulás Tantermi és online magán angol órák Ingyenes angol online szintfelmérő teszt
Angol online órák csoportosan és egyénileg is elérhetőek. Az órákat a Zoom platform segítségével valósítjuk meg, így bármely okos eszközzel be tudsz csatlakozni az órákra. A legjobb választás olyan diákok számára, akik egyéni megközelítést keresnek. A  magántanár figyelme maximálisan a hallgatóra összpontosul, így az oktatás rendszerét szó szerint testre szabhatja. Ezzel a teszttel A1 szinttől C1 szintig fel tudod mérni az angol nyelvtudásodat. A teszt végén pedig neked megfelelő továbbtanulási javaslatokat is kapsz!

_________________________________________________________________

AKTUÁLIS 100 ÓRÁS ANGOL TANFOLYAMAINK

Tanfolyam szintje Kezdési időpont Órarend Tandíj Státusz
Kezdő intenzív nyelvtanfolyam Júl. 01 H, K, Sz, Cs 09.00 - 12.00 109 990 Ft/ 100 óra JELENTKEZEM
Kezdő félintenzív nyelvtanfolyam Szept. 09 H, Sz 18.00 - 21.00 109 990 Ft/ 100 óra JELENTKEZEM
Haladó félintenzív nyelvtanfolyam Okt. 22 K, Cs 18.00 - 21.00 109 990 Ft/ 100 óra JELENTKEZEM

 

ANGOL NYELVVIZSGA FELKÉSZÍTŐ TANFOLYAMOK

Magyarországon jelenleg angolból B1 (alap), B2 (közép), C1 (felső) szinten lehet vizsgázni. A Gutenberg Intézetben nem csak magyarországi államilag elismert angol vizsgákra lehet felkészülni, de a nemzetközi IELTS és TOEFL angol nyelvvizsgára is. RÉSZLETESEBBEN...

Akkreditált nyelvvizsgarendszerek, ahol angol nyelvvizsgát lehet tenni:

Angol általános nyelvvizsga:


Angol szaknyelvi vizsga:

Az IELTS (International English Language Testing System) és a TOEFL a legnépszerűbb nemzetközi angol nyelvvizsgák. A TOEFL és az IELTS  államilag nem akkreditált nyelvvizsga, így Magyarországon külön honosítani kell. Külföldi továbbtanuláshoz ideális, mert a legtöbb egyetem - a mesterszakokhoz általában 6.5-ös eredményt kell elérni.

Az IELTS-en nem lehet megbukni: mindenki ugyanazt a vizsgát írja, az eredményt egy 9 pontos skálán kapjátok meg, melynek különböző értékei ("band") felelnek meg az alap-, közép- és felsőfoknak.
Közös Európai Referenciakeret (CEFR) Cambridge ESOL IELTS band TOEFL iBT score
B1 (alapfok) PET 4.0 - 5.0 57 - 86
B2 (középfok) FCE 5.5 - 6.5 87 - 109
C1 (felsőfok) CAE 7.0 - 8.0 110 - 120
C2 (felsőfok feletti)* CPE 9.0

 

MI A KOMMUNIKÁCIÓS TRÉNING?

Az angol nyelvtanulás során mindenki elérkezik ahhoz a pillanathoz, amikor már össze tud állítani mondatokat, és elég sokat megért egy beszélgetésből, de még nem képes folyékonyan kommunikálni. Ennél a résznél az ember gyakran feladja, de ha túljut rajta, akkor már a sikerélményekkel teli társalgási szint következik, ahol az angol nyelv használata már könnyűvé válik és igazi felüdülést nyújt. Ezt az élvezetet mindenkinek érdemes kipróbálnia, aki angol nyelvet tanul.
Az angol nyelvű kommunikációs tréning nem csupán tanulás, hanem a nyelvgyakorlás különleges formája, élénk, informális atmoszférában. A tréning fő célja a nyelvi akadályok leküzdése, a nyelvtan gyakorlati alkalmazása, az angol élőbeszédben előforduló kifejezések, közmondások és mondások megismerése.
Az angol nyelvtanulás során az egyik legfontosabb probléma az, hogy a nyelvtanfolyam elvégzése után itthon nincs lehetőség a megtanult nyelv használatára. Így a szerzett tudás elavul, elfelejtődik. Ha részt veszel kommunikációs tréningünkön, segítünk fenntartani, sőt fejleszteni angol nyelvtudásod. A szóbeli tréning nagyon közel áll a valós körülményekhez, mert a diákok az órákon nemcsak csoporttársaikkal, hanem különböző emberekkel, anyanyelvükön beszélőkkel is kommunikálnak. Az osztályteremben megosztják élettapasztalataikat és aktuális témákról beszélgetnek.
Az angol szóbeli tréning jó lehetőséget nyújt arra is, hogy többet megtudj az angol kultúra sajátosságairól. Mindenkinek lehetősége van részt venni olyan tematikus órákon is, amelyek nem csak Nagy-Britannia, hanem más angol nyelvi országok kultúrájáról, hagyományairól szólnak.
A Gutenberg Intézet tréningjein angol filmekkel és színművészeti alkotásokkal is megismerkedhetsz.
A hallgatók improvizálnak, híres szerzők játékát tanulmányozzák, saját alkotásokat készítenek és forgatókönyveket írnak, megtanulják a mesemondás művészetét és különféle nyelvi játékokban vesznek részt. 

ANGOL ONLINE. TANULJ BÁRHONNAN A VILÁGON!

Az angol online tanulás azoknak ajánlott, akik valamilyen oknál fogva személyesen nem tudnak részt venni az órákon.

A Gutenberg Intézetben online tanulni kis csoportokban vagy egyénileg lehet. Sőt, kombinált tantermi/ online képzés is lehetséges. Ez azt jelenti, hogy ha valamelyik oktatási napon nincs lehetőséged eljönni, online vehetsz részt az órán.

Az angol online órákat a Zoom program segítségével valósítjuk meg.

A Zoom-mal egy egyszerű linken keresztül azonnal és kényelmesen csatlakozhatsz a virtuális tanteremhez asztali számítógépről, laptopról vagy akár mobilról is. Az online órához való csatlakozáshoz regisztráció nem szükséges, csak a tanárod által küldött hivatkozás kell hozzá. RÉSZLETESEBBEN...

HA TUDNI SZERETNÉD, HOGY MILYEN SZINTŰ AZ ANGOL TUDÁSOD

EZEKET A TANKÖNYVEKET INGYENESEN ADJUK

► Angol nyelvtanfolyamainkon a széles körben közismert "New English File-t", az Oxford University Press kiadó egyik legsikeresebb angol tankönyvsorozatát használjuk.

► A kiváló tankönyvek mellett angol nyelvű rajzfilmeket, videókat, interaktív játékokat, újságokat, könyveket és sok minden mást is használunk, hogy óráink élénkek, jó hangulatúak és mozgalmasak legyenek. Le az unalommal!

 

EGYÉNI ANGOL NYELVTANFOLYAMOK

Nyelvi szint:
  • kezdő/ újrakezdő (A1 - A2);
  • középhaladó-alapfokú (A2-B1);
  • haladó-középfokú (B1-B2);
  • felsőfok (B2-C1);
  • anyanyelvi szint (C1-C2)
Órarend:

Képzés intenzitása:

Egy tanóra:

  • egyedi, megállapodás szerint

  • egyedi

  • 45 perc

Egyéni képzés (1 fő)

Az egyéni képzés előnye, hogy a képzésben részt vevő hallgató saját időbeosztása és egyéni képességei szerint tud haladni. Az óra alatt a tanár figyelme kizárólag a diákra koncentrálódik.

Páros óra (2 fő)

Ha nem szeretsz egyedül tanulni, gyere el pároddal, barátoddal vagy tesóddal és vegyetek részt páros órákon! Ilyenkor a pár tagjai határozzák meg az időbeosztást és az órák intenzitását.

EGYÉNI KÉPZÉSRŐL RÉSZLETESEBBEN...

GYAKORI KÉRDÉSEK NYELVTANFOLYAMAINKRÓL

Meddig lehet jelentkezni az adott nyelvtanfolyamra? Mi történik, ha nem tudok részt venni egy órán? Tudom-e pótolni? Mikor kapjuk a tankönyvet?
A nyelvtanfolyam indulása előtt legkésőbb egy héttel várjuk a jelentkezéseket. Ha úgy döntettél, hogy szeretnél részt venni a kurzuson, akkor érdemes minél hamarabb leadni a jelentkezésed, mert lehet, hogy betelik a csoport létszáma. Minden hallgatónknak óra után megküldjük az óra felvételét. Ezen kívül, ha van más azonos szinten futó tanfolyamunk, az órát ott is pótolhatod.


A tankönyvet a tanfolyami díj befizetése után fogod megkapni. Nálunk az eredeti tankönyveket teljesen ingyenesen kapod meg.
Van-e lehetőség részletfizetésre? Csatlakozhatok később is a tanfolyamhoz? Mit jelentenek az A1-C2 nyelvi szintek?
Igen, van lehetőség részletfizetésre. A tandíj első részét egy héttel a tanfolyam megkezdése előtt kell befizetni. A második részt a tanfolyam második felének megkezdése előtt egy héttel. Igen, ez lehetséges. Ebben az esetben felzárkóztató órákat szervezünk neked, hogy elérd a csoportod szintjét. Ezután már együtt haladtok tovább. Mi várható el egy bizonyos szinten álló nyelvtanulótól, miben különböznek a nyelvtudás szintek? Lásd kis összefoglalónkat ITT.

 

JELENTKEZÉSI LAP ANGOL NYELVTANFOLYAMRA

Jelentkező személyes adatai

Vezeték- és keresztnév *:
Telefonszám *:
E-mail cím *:
Melyik tanfolyamra szeretnéd jelentkezni? *:
Hogyan szeretnél tanulni? *:


Fizetési mód *:
Egyéb megjegyzés:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

Itt vagyunk


Cím:

1074 Budapest Erzsébet krt. 40-42, I./3

Nyitvatartás:

Hétfő: 9.00 - 19.00

Kedd: 9.00 - 19.00

Szerda: 9.00 - 19.00

Csütörtök: 9.00 - 19.00

Péntek: 9.00 - 19.00

Szombat, vasárnap: zárva

Telefonszám: +36-70/355-72-25

BKK megállók a közelben

6/4 villamos; 70 troli, 78 troli, 74 troli, 2M, 1M

E-mail cím: iroda@gutenberg-nyelviskola-budapest.hu