Kapcsolat

Cím: 1074 Budapest Erzsébet krt. 40-42, I./3

Tel: +36-70/355-72-25

gutenberg.intezet.iroda@gmail.com

Web: https://www.gutenberg-nyelviskola-budapest.hu

Hétfő: 9.00 - 19.00

Kedd: 9.00 - 19.00

Szerda: 9.00 - 19.00

Csütörtök: 9.00 - 19.00

Péntek: 9.00 - 19.00

Szombat: Zárva

Vasárnap: Zárva

 

_________________________

Nyilvántartási száma: 57533465

Adószáma: 59490362-1-42

Statisztikai számjel: 59490362-8559-231-01

Megosztás

OLASZ NYELVTANFOLYAMOK BUDAPESTEN

► INGYENES eredeti tankönyvek
► MINI csoportok (átlag 6 fő)
► Minden 100 órás tanfolyam után 50 órás INGYENES szóbeli tréning
► Az órákról készült INGYENES videó- vagy hanganyag

 


2023.02.24-ig

100 órás olasz nyelvtanfolyamok

109 990 Ft helyett 89 990 Ft-tól

 

Olasz félintenzív általános nyelvtanfolyamok Olasz intenzív általános nyelvtanfolyamok Olasz nyelvvizsga felkészítő nyelvtanfolyamok
Olasz félintenzív tanfolyam időtartama: 100 óra, 3 hónapon át, heti 2 alkalommal. Egy alkalom 4 órát jelent.

A tanórák 45 percesek.

Olasz intenzív tanfolyam időtartama: 100 óra, 1,5 hónapon át, heti 4 alkalommal. Egy alkalom 4 órát jelent.

A tanórák 45 percesek.

Intézetünkben általános Origo, BME, ECL, TELC, valamint szakmai BGE és Corvinus típusú 100 órás félintenzív nyelvvizsga felkészítő tanfolyamok indulnak.
Olasz csoportos vagy egyéni online tanulás Tantermi és online magán olasz órák Ingyenes olasz online szintfelmérő teszt
Olasz online órák csoportosan és egyénileg is elérhetőek. Az órákat a Zoom szoftver segítségével valósítjuk meg, így bármely okos eszközzel be tudsz csatlakozni az órákra. A legjobb választás olyan diákok számára, akik egyéni megközelítést keresnek. A  magántanár figyelme maximálisan a hallgatóra összpontosul, így az oktatás rendszerét szó szerint testre szabhatja. Ezzel a teszttel A1 szinttől C1 szintig fel tudod mérni az olasz nyelvtudásodat. A teszt végén pedig neked megfelelő továbbtanulási javaslatokat is kapsz!

_________________________________________________________________

AKTUÁLIS 100 ÓRÁS OLASZ TANFOLYAMAINK

Tanfolyam szintje Kezdési időpont Órarend Tandíj Státusz
Kezdő (A1 - A2) félintenzív Márc. 21 K, Cs 18.00-21.00 89 990 Ft/ 100 óra JELENTKEZEM
Kezdő (A1 - A2) intenzív Márc. 20 H, K, Sz, Cs, P 18.00-21.00 89 990 Ft/ 100 óra JELENTKEZEM
Középfokú (B1 - B2) félintenzív Ápr. 25 K, Cs 18.00-21.00 89 990 Ft/ 100 óra JELENTKEZEM
Középfokú (B1 - B2) intenzív Ápr. 24 H, K, Sz, Cs, P 18.00-21.00 89 990 Ft/ 100 óra JELENTKEZEM
Középfokú általános nyelvvizsga felkészítő Ápr. 26 Sz, P 18.00-21.00 99 990 Ft/ 100 óra JELENTKEZEM
Középfokú szakmai nyelvvizsga felkészítő Ápr. 26 Sz, P 18.00-21.00 109 990 Ft/ 100 óra JELENTKEZEM

OLASZ NYELVVIZSGA FELKÉSZÍTŐ TANFOLYAMOK

Magyarországon jelenleg olaszból B1 (alap), B2 (közép), C1 (felső) szinten lehet vizsgázni. A Gutenberg Intézetben nem csak magyarországi államilag elismert olasz vizsgákra lehet felkészülni, de a nemzetközi CILS olasz nyelvvizsgára is. RÉSZLETESEBBEN...

Akkreditált nyelvvizsgarendszerek, ahol olasz nyelvvizsgát lehet tenni:

Olasz általános nyelvvizsga:


Olasz szaknyelvi vizsga:

CILS (Certificazaione di Italiano come Lingua Straniera): az Olaszország államilag elismert nemzetközi nyelvvizsga, amelyet a sienai egyetem dolgozott ki és működtet. Aki külföldiként olasz egyetemre jelentkezik, annak vagy ezt vagy a CELI-t kell letennie. A CILS-nek négy szintje létezik, ebből az első három felel meg a magyar alap-, közép- és felsőfoknak.

CELI: a szintén, államilag elismert olasz vizsgarendszer, ami a perugiai egyetem terméke.
CILS vizsganaptár

 

MI A KOMMUNIKÁCIÓS TRÉNING?

Az olasz nyelvtanulás során mindenki elérkezik ahhoz a pillanathoz, amikor már össze tud állítani mondatokat, és elég sokat megért egy beszélgetésből, de még nem képes folyékonyan kommunikálni. Ennél a résznél az ember gyakran feladja, de ha ezen túljutsz rajta, akkor már a sikerélményekkel teli társalgási szint következik, ahol az olasz nyelv használata már könnyűvé válik, és igazi felüdülést nyújt. Ezt az egyedi élvezetet mindenkinek érdemes kipróbálnia, aki olasz nyelvet tanul.
Az olasz nyelvű kommunikációs tréning nem csupán tanulás, hanem a nyelvgyakorlás különleges formája, élénk, informális atmoszférában. A tréning fő célja a nyelvi akadályok leküzdése, a nyelvtan gyakorlati alkalmazása, az olasz élőbeszédben előforduló kifejezések, közmondások és mondások megismerése.
Az olasz nyelvtanulás során az egyik legfontosabb probléma az, hogy a nyelvtanfolyam elvégzése után itthon nincs lehetőség a megtanult nyelv használatára. Így a szerzet tudás elavul, elfelejtődik. De ha részt veszel a mi kommunikációs tréningünkben segítünk fentartani és fejleszteni a olaszodat. A szóbeli tréning van a valós körülményekhez a legközelebb, mert a diákok az órákon különböző emberekkel kommunikálnak. Az osztályteremben megosztják élettapasztalataikat és aktuális témákról beszélgetnek.
Az olasz szóbeli tréning jó lehetőséget nyújt arra is, hogy többet megtudj olasz kultúra sajátosságairól. Mindenkinek lehetősége van részt venni olyan tematikus órákon is, amelyek nem csak Olaszország, hanem más olasz nyelvi országok kultúrájáról, hagyományairól szólnak.
A Gutenberg Intézet tréningjein megismerkedhetsz olasz filmekkel és színművészeti alkotásokkal.
A hallgatók improvizálnak, híres szerzők játékát tanulmányozzák, saját alkotásokat készítenek és forgatókönyveket írnak, megtanulják a mesemondás művészetét és különféle nyelvi játékokban vesznek részt.

OLASZ  ONLINE. TANULJ BÁRHONNAN A VILÁGON!

Az olasz online tanulás azoknak ajánlott, akik valamilyen oknál fogva személyesen nem tudnak részt venni az órákon.

A Gutenberg Intézetben online tanulni kis csoportokban vagy egyénileg lehet. Sőt, kombinált tantermi/ online képzés is lehetséges. Ez azt jelenti, hogy ha valamelyik oktatási napon nincs lehetőséged eljönni, online vehetsz részt az órán.

Az olasz online órákat a Zoom program segítségével valósítjuk meg.

A Zoom-mal egy egyszerű linken keresztül azonnal és kényelmesen csatlakozhatsz a virtuális tanteremhez asztali számítógépről, laptopról vagy akár mobilról is. Az online órához való csatlakozáshoz regisztráció nem szükséges, csak a tanárod által küldött hivatkozás kell hozzá. RÉSZLETESEBBEN...

HA TUDNI SZERETNÉD, HOGY MILYEN SZINTŰ AZ OLASZ TUDÁSOD

EZEKET A TANKÖNYVEKET INGYENESEN ADJUK

Giro d’Italia tankönyvsorozat magyar és olasz anyanyelvi szerzők munkája, ezért szókincse, kifejezéskészlete kiemelkedően gazdag. A Giro d’Italia modern, beszédközpontú olasz tankönyv, amely könnyen áttekinthető, jól szerkesztett és kényelmesen használható. Alaposan elmagyarázza az olasz nyelvtant és olasz nyelvű kérdésekkel és feladatokkal segíti a hallgatókat a világ legdallamosabb nyelvének elsajátításában.

Jelenleg ezek a legnépszerűbb, legdivatosabb olasz tankönyvek, amely kifejezetten érdekes, változatos és kommunikatív stílust képvisel és az Olasz kulturális központ tanfolyamain is ezekből tanulnak a diákok.

A kiváló tankönyvek mellett olasz nyelvű rajzfilmeket, videókat, interaktív játékokat, újságokat, könyveket és sok minden mást is használunk, hogy óráink élénkek, jó hangulatúak és mozgalmasak legyenek. Le az unalommal!

EGYÉNI OLASZ NYELVTANFOLYAMOK

Nyelvi szint:
  • kezdő/ újrakezdő (A1 - A2);
  • középhaladó-alapfokú (A2-B1);
  • haladó-középfokú (B1-B2);
  • felsőfok (B2-C1);
  • anyanyelvi szint (C1-C2)
Órarend:

Képzés intenzitása:

Egy tanóra:

egyedi, megállapodás szerint

egyedi

45 perc

Egyéni képzés (1 fő)

Az egyéni képzés előnye, hogy a képzésben részt vevő hallgató saját időbeosztása és egyéni képességei szerint tud haladni. Az óra alatt a tanár figyelme kizárólag a diákra koncentrálódik.

Páros óra (2 fő)

Ha nem szeretsz egyedül tanulni, gyere el pároddal, barátoddal vagy tesóddal és vegyetek részt páros órákon! Ilyenkor a pár tagjai határozzák meg az időbeosztást és az órák intenzitását.

EGYÉNI KÉPZÉSRŐL RÉSZLETESEBBEN...

GYAKORI KÉRDÉSEK NYELVTANFOLYAMAINKRÓL

Meddig lehet jelentkezni az adott nyelvtanfolyamra? Mi történik, ha nem tudok részt venni egy órán? Tudom-e pótolni? Mikor kapjuk a tankönyvet?
A nyelvtanfolyam indulása előtt legkésőbb egy héttel várjuk a jelentkezéseket. Ha úgy döntettél, hogy szeretnél részt venni a kurzuson, akkor érdemes minél hamarabb leadni a jelentkezésed, mert lehet, hogy betelik a csoport létszáma. Minden hallgatónknak óra után megküldjük az óra felvételét. Ezen kívül, ha van más azonos szinten futó tanfolyamunk, az órát ott is pótolhatod.


A tankönyvet a tanfolyami díj befizetése után fogod megkapni. Nálunk az eredeti tankönyveket teljesen ingyenesen kapod meg.
Van-e lehetőség részletfizetésre? Csatlakozhatok később is a tanfolyamhoz? Mit jelentenek az A1-C2 nyelvi szintek?
Igen, van lehetőség részletfizetésre. A tandíj első részét egy héttel a tanfolyam megkezdése előtt kell befizetni. A második részt a tanfolyam második felének megkezdése előtt egy héttel. Igen, ez lehetséges. Ebben az esetben felzárkóztató órákat szervezünk neked, hogy elérd a csoportod szintjét. Ezután már együtt haladtok tovább. Mi várható el egy bizonyos szinten álló nyelvtanulótól, miben különböznek a nyelvtudás szintek? Lásd kis összefoglalónkat ITT.

 

JELENTKEZÉSI LAP OLASZ NYELVTANFOLYAMRA

Jelentkező személyes adatai

Vezeték- és keresztnév *:
Telefonszám *:
E-mail cím *:
Melyik tanfolyamra szeretnéd jelentkezni? *:
Hogyan szeretnél tanulni? *:


Fizetési mód *:
Egyéb megjegyzés:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

Itt vagyunk


Cím:

1074 Budapest Erzsébet krt. 40-42, I./3

Nyitvatartás:

Hétfő: 9.00 - 19.00

Kedd: 9.00 - 19.00

Szerda: 9.00 - 19.00

Csütörtök: 9.00 - 19.00

Péntek: 9.00 - 19.00

Szombat, vasárnap: zárva

Telefonszám: +36-70/355-72-25

BKK megállók a közelben

6/4 villamos; 70 troli, 78 troli, 74 troli, 2M, 1M

E-mail cím: iroda@gutenberg-nyelviskola-budapest.hu