Kapcsolat

Cím: 1074 Budapest Erzsébet krt. 40-42, I./3

Tel: +36-70/355-72-25

gutenberg.intezet.iroda@gmail.com

Web: https://www.gutenberg-nyelviskola-budapest.hu

Hétfő: 9.00 - 19.00

Kedd: 9.00 - 19.00

Szerda: 9.00 - 19.00

Csütörtök: 9.00 - 19.00

Péntek: 9.00 - 19.00

Szombat: Zárva

Vasárnap: Zárva

 

_________________________

Nyilvántartási száma: 57533465

Adószáma: 59490362-1-42

Statisztikai számjel: 59490362-8559-231-01

Megosztás

Tanfolyamok Budapesten

EREDETI TANKÖNYVEK INGYEN!

Hallgatóinknak nem kell a könyvesboltokat körbejárni és nem kell megvásárolni a drága tankönyveket, mert a Gutenberg Intézet INGYENESEN biztosítja azokat.
► A tankönyveket a nyelvtanfolyam teljes díjának befizetése után kapod meg. Innen kezdve a könyv a TIÉD - a tanfolyam végén nem kell visszaadnod!
► Ha szeretnéd megtudni, hogy milyen tankönyveket használunk angol, német, francia, orosz, olasz vagy spanyol nyelvtanfolyamainkon kattints IDE!

 

CSAK MINI CSOPORTOK!

Legfeljebb 6 FŐBŐL ÁLLÓ MINICSOPORTOK számára kínálunk angol, német, orosz, francia, spanyol, olasz nyelvtanfolyamokat.

Biztosak vagyunk benne, hogy nagycsoportos nyelv tanulást kínálni nem helyes! Mert olyankor a tanár egyszerűen nem képes mindenkivel foglalkozni, így jobb esetben az óra egy hosszú előadássá válik, a legrosszabb esetben pedig káosszá.
Ha meg szeretnéd tudni, hogy miért éppen hat fős az optimális számú csoport, kattints IDE! GONDOLJ A KÉPZÉSED MINŐSÉGÉRE!

 

A VIDEÓANYAGOT IS INGYEN KAPHATOD!

Ugyanúgy, mint te, mi is tanultunk nyelveket és jártunk nyelvtanfolyamokra. Emlékszünk rá, hogy milyen nehéz volt bepótolni,  ha valamilyen oknál fogva hiányoztunk az órákról.
Mi erre gondolva jó megoldást találtunk: minden óra tanári magyarázatáról VIDEÓ készül, amit az adott csoport minden hallgatója számára hozzáférhetővé teszünk. Így, ha hiányoztál az óráról, bármikor vissza tudod nézni.
A nyelvtanfolyam végére saját videókollekciód alakul ki, amit akár hosszabb idő elteltével is használni tudsz. Remek mód az ismétlésre, gyakorlásra!

 

INGYENES 50 ÓRÁS SZÓBELI TRÉNING!

Az egyetlen módja annak, hogy gyorsan és hatékonyan elsajátítsunk egy idegen nyelvet – a nyelvi környezet! A szóbeli tréningeken NYELVI KÖRNYEZETET teremtünk! A nyelvtanulás fő nehézsége, hogy a midennapi életben nem az adott idegen nyelven gondolkodunk, beszélünk vagy vitatkozunk - hanem az anyanyelvünkön
A Gutenberg Intézet hallgatói lehetőséget kapnak az INGYENES kommunikációs órákon való részvételre. Ezeken az órákon csakis angol, német, orosz, francia, olasz vagy spanyol nyelvű beszédet fogsz hallani és az adott nyelven fogsz TE IS MEGSZÓLALNI! A szóbeli tréning segítségével megszabadulsz attól a félelemtől, hogy idegen nyelven beszélj! Nyitottá válsz a KOMMUNIKÁCIÓRA! Iskolánk szóbeli tréningjei szórakoztatóak és izgalmasak! MEGLEPETÉST fogunk okozni neked az idegen nyelvek oktatásánk szokatlan megközelítésével ????!


INGYENES EREDETI TANKÖNYVEK

MINI CSOPORTOK

TANFOLYAM VIDEÓJA

50 ÓRÁS SZÓBELI TRÉNING

MEGÉRI!

 

NYELVTANFOLYAMAINKRÓL RÉSZLETESEBBEN

ANGOL

NÉMET

OROSZ

FRANCIA

OLASZ

SPANYOL

HUNGARIAN

 

AKCIÓK ÉS KEDVEZMÉNYEK

(HOGYAN FIZESS KEVESEBBET)

A Gutenberg Intézet elsődleges célja, hogy a nyelveket tanulni vágyók minél szélesebb köre számára lehetővé váljon a tanfolyamok elvégzése. Ennek érdekében az alábbi kedvezmények vehetők igénybe:

GUTENBERG KLUB – kedvezmény – 15% (magánszemélyek és cégek részére)

Visszatérő hallgatóink vehetik igénybe, akik már legalább egy tanfolyamot elvégeztek nálunk úgy, hogy nincs fennálló képzési díj tartozásuk.

Álláskereső – kedvezmény – 8% (magánszemélyek részére)

Az álláskeresők az általuk választott nyelvtanfolyam részvételi díjából 10% kedvezmény igénybevételére jogosultak. A kedvezmény igényléséhez bármilyen okirat megfelel, amely igazolja, hogy a Jelentkező regisztrált álláskereső.

Csoportos kedvezmény – 10% (magánszemélyek és cégek részére)

Egy munkahelyről, iskolából, szervezetből minimum 5 fő együttes jelentkezésekor 10% kedvezményt biztosítunk a választott képzés díjából.

Diákkedvezmény – 10% (magánszemélyek részére)

A Diákok az általuk választott képzés részvételi díjából 10% kedvezmény igénybevételére jogosultak. A kedvezmény igényléséhez a Jelentkező érvényes (nappali tagozatos) diákigazolványa szükséges.

Kismama kedvezmény – 8% (magánszemélyek részére)

A Kismamák az általuk választott képzés részvételi díjából 10% kedvezmény igénybevételére jogosultak. A kedvezmény igényléséhez bármilyen okirat megfelel, amely igazolja, hogy a Jelentkező GYES-en, GYED-en van (például határozat, folyószámla-kivonat…).

Figyelem! A kedvezmények nem vonhatók össze!


Ha nem tudod, hogy mit ajándékozz szülinapra vagy valamilyen emlékezetes  eseményre és nem akarsz szokványos lenni akkor itt egy prima ajánlat!

AJÁNDÉKOZZ CSOPORTOS VAGY MAGÁN NYELVTANFOLYAMOT!

 

Ez olyan speciális ajándék lesz annak akinek adod, amit soha nem fog elfelejteni! Azt sem, hogy kitől kapta!


Válaszd ki azt a tanfolyamot, amit ajándékba szeretnél adni. Ha bizonytalan vagy, szívesen segítünk a választásban! Ha mégis úgy alakulna, hogy az aki kapja inkább valamelyik másik tanfolyamot végezné el inkább, akkor sincs gond - az ajándékutalványt kicseréljük arra a tanfolyamra, amire szeretnétek.

HÍREINK

KÖNYVTÁRUNK HASZNÁLATI TÁJÉKOZTATÓJA


INGYENES TÁRSALGÓ KLUB SZEPTEMBERI PROGRAMOK

A könyvtárunk nyilvános, bárki látogathatja és helyben ingyen használhatja.

A kölcsönzéshez olvasójegy szükséges, amit a személyi igazolvány bemutatása és az aktuális lakcím igazolása után, a beiratkozási díj befizetése után szívesen kiállítunk Neked.

Szeretnéd kötöttségek nélkül, csak úgy természetesen, baráti társaságban gyakorolni a nyelveket?

Állandó nyelvklubunkban ezt megteheted: minden pénteken 17:00-19:00 között.

Hívunk a Gutenberg Intézet nyílt napjaira! Gyere el, kérdezz, nézz körül, tájékozódj! Segítünk a döntésedben.

Reméljük, szeptemberben már hallgatóként találkozunk Veled!

 

BKK megállók a közelben

5 7E 133 8E 110 7 178 108E
4 6 28 28A 62 37 37A M2